KARRIERE

Telenor-avdeling uten direktør i over ett år

Informasjonsdirektøren i Telenor Media opplyser at området Nye Medier, som ble opprettet for litt over ett år siden, fremdeles leter etter en direktør.

Therese Werenskiold
6. jan. 1999 - 11:15

Nye medier skal ha ansvar for alle elektroniske produkter og Internett-utvikling. Det er i dag mellom 30 og 40 personer som er ansatt i Nye Medier, og det øker stadig, forteller informasjonsdirektør i Telenor Media, Sissel Faller. - Avdelingen vokser ettersom tjenestene vokser.

Katalogdirektør i Telenor Media, Wenche Holen, sier til digi.no at de har vært ute i markedet og søkt etter en direktør til området Nye Medier siden september i fjor. I oktober/november bestemte de seg for headhunting. Det intervjues stadig kandidater, men foreløpig har de ikke funnet den rette personen til stillingen. Ifølge Holen blir dette en av de viktigste stillingene i Telenor Media, og målet er å ansette en direktør i løpet av januar.

Telenor Media har tre forretningsområder; katalog (som er den desidert største), teleservice (de ulike nummeropplysningstjenestene) og internasjonal virksomhet.

Holen sier at Gule sider på Internett er under kontinuerlig utvikling, og det blir stadig opprettet ny funksjonalitet, nye inngangsporter og nye innholdselementer. Den aggressive markedsføringen den siste tiden kaller Holen en distribusjonssatsing, hvor målet er å være tilgjengelig over alt. Spesielt skal utviklingen komme brukerne på nettet til gode. Det skal bli lettere å finne og bruke det man er ute etter.

I 1999 vil en av hovedsatsingene være integrert e-handel. Idéen er at brukerene skal kunne foreta en e-handelstransaksjon gjennom Gule sider; Hele prosessen, fra å søke på en bedrift eller forretning, til å kunne se varene og deretter bestille dem.

Før jul lanserte Telenor Media et prosjekt for å prøve ut e-handels-løsninger. 12 av Gule siders kunder presenterte sine produkter, og brukerne kunne bestille dem via nettet. Konklusjonen Telenor Media kom frem til var at det er viktig å kunne tilby et vidt spekter av betalingsløsninger til brukerne, sier Holen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.