Telenor Avidi skifter navn

Telenor Avidi er blitt en del av Canal Digital Norge og skifter dermed navn.

Telenor annonserte i dag at selskapets kabel-TV-selskap, Telenor Avidi, skifter navn til Canal Digital Kabel TV som følge av at kabel-TV-selskapet er blitt en del av Canal Digital Norge.

Telenor har samlet all TV-distribusjon, uavhengig av om TV-signalene distribueres via kabel eller satellitt, under én operativ ledelse og under ett navn. Dette er blitt mulig etter at Telenor overtok alle aksjene i Canal Digital sommeren 2002. Canal Digital er Telenors varemerke for TV-distribusjon.

- For våre vel 380.000 kabel-TV-kunder blir TV-hverdagen fortsatt den samme. De har de samme tilbud av både kanaler og Internett som tidligere, og er fortsatt kunder i et selskap eid av Telenor, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital Norge, i en pressemelding.

Kundene vil få informasjon om at de nå får sitt TV-innhold fra Canal Digital Kabel TV ved brev og via annonser i avisene.

- Samordningen av hele TV-virksomheten i Telenor har gjort det mulig å koordinere fagmiljøer og kompetanse, gitt en enklere selskaps- og styringsstruktur og tilrettelagt for smartere og mer effektive måter å jobbe på, sier Davidsen.

Canal Digital er en del av forretningsområdet Telenor Broadcast.

Til toppen