Telenor Avidi skifter navn

Telenor Avidi er blitt en del av Canal Digital Norge og skifter dermed navn.

Telenor Avidi er blitt en del av Canal Digital Norge og skifter dermed navn.

Telenor annonserte i dag at selskapets kabel-TV-selskap, Telenor Avidi, skifter navn til Canal Digital Kabel TV som følge av at kabel-TV-selskapet er blitt en del av Canal Digital Norge.

Telenor har samlet all TV-distribusjon, uavhengig av om TV-signalene distribueres via kabel eller satellitt, under én operativ ledelse og under ett navn. Dette er blitt mulig etter at Telenor overtok alle aksjene i Canal Digital sommeren 2002. Canal Digital er Telenors varemerke for TV-distribusjon.

- For våre vel 380.000 kabel-TV-kunder blir TV-hverdagen fortsatt den samme. De har de samme tilbud av både kanaler og Internett som tidligere, og er fortsatt kunder i et selskap eid av Telenor, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital Norge, i en pressemelding.

Kundene vil få informasjon om at de nå får sitt TV-innhold fra Canal Digital Kabel TV ved brev og via annonser i avisene.

- Samordningen av hele TV-virksomheten i Telenor har gjort det mulig å koordinere fagmiljøer og kompetanse, gitt en enklere selskaps- og styringsstruktur og tilrettelagt for smartere og mer effektive måter å jobbe på, sier Davidsen.

Canal Digital er en del av forretningsområdet Telenor Broadcast.

Til toppen