BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor Bedrift fikk svensk sjef

Daniel Johannesson overtar i stillingen som administrerende direktør i Telenor Bedrift fra 1. juni. Han erstatter Martin Furuseth som har begynt i direktørjobb i tyske Viag Interkom.

Frode Eriksen
6. mai 1997 - 18:03

Johannesson (53) kommer fra stillingen som administrerende direktør i Telenordia der han har ledet oppbyggingen siden august 1995. Før det hadde han ti års erfaring som leder for Kinnevikgruppen.

- Vi er glade for å ha fått en så dyktig person til å lede vårt største forretningsområde, sier styreleder i Telenor Bedrift, Terje Thon, i en pressemelding. Thon sitter i styret for Telenor Bedrift og er også styreformann i Telenordia.

Johannessons erfaringer på et langt mer åpent telemarked i Sverige er viktige egenskaper han tar med seg til Norge, som først åpnes for konkurranse på innenlandsk taletelefoni ved årsskiftet.

Johannesson erstattes som Telenordia-sjef av tyskeren Lutz Meyer-Scheel, som kommer fra stilling som administrerende direktør i Viag Interkom i Tyskland, der den avgåtte administrerende direktør i Telenor Bedrift, Martin Furuseth, nå befinner seg.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.