BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor Bedrift takker for tilliten

- Merkantildata og NetCom bekrefter det våre kunder allerede forteller oss; Telenor Bedrift er i en unik posisjon i det avanserte delen av bedriftsmarkedet i Norge i dag, sier administrerende direktør i Telenor bedrift, Thor Halvorsen.

Frode Eriksen
17. feb. 2000 - 10:43

- Sammen med Merkantildata skal vi nå gå i strupen på Telenor Bedrift, som i stor grad rår det avanserte bedrifsmarkedet alene, fortalte administrerende direktør i NetCom, Terje Christoffersen da selskapet la fram sine årstall tidligere i uken.

Halvorsen forteller at Telenor Bedrift har et sterkt ståsted i dag med en godt innarbeidet markedsposisjon i Norge, gode kunderelasjoner, unik teknologikompetanse og bred produktportefølje. Selskapet oppretthold gjennom 1999 den ledende posisjonen innen integrasjon av informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

- Vi tar utfordringen seriøst, og dette vil skjerpe vår salgsorganisasjon ytterligere. Denne type konkurranse vil sørge for at Telenor Bedrift blir enda mer synlig i markedet, sier viseadministrerende direktør i Telenor Bedrift, Svein Erik Simensen.

- I 1999 vant Telenor Bedrift flere store kontrakter i sterk konkurranse med ledende systemintegratorer der basis teletjenester bare er en liten del av leveransen, og der hovedvekten av kontraktsinnholdet er på verdiøkende IKT-tjenester, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.