DIGI.NO

Telenor best på datavarehus

15. apr. 2005 - 10:47

Telenor Telecom Solutions AS trakk det lengste strået i kåringen av landets beste datavarehus.

Vinneren ble kåret på den årlige Datavarehuskonferansen, på GSK konferansesenter i Oslo sist uke. Både prisen og konferansen er i regi av Confex Norge AS.

"Vinneren kåres på bakgrunn av syv objektive kriterier, der Telenor i år var litt foran totalt sett", sier juryformann og seniorrådgiver i Ementor, Tom Erik Falla.

"Selskapet har en styringsmodell som harmonerer godt; det er klar sammenheng mellom målene for hva datavarehuset skal levere og hva forretningen skal levere. Telenor har også klart å få svært mye igjen for investeringen sin - de har en sterk ROI", legger han til.

Årets to andre finalister var Choice Hotels Scandinavia AS og Forskningsrådet. Også disse svært gode kandidater, mener Falla.

"De tre løsningene som nådde finalen er alle veldig forskjellige, men samtidig svært sterke kandidater. Likevel mener juryen at Telenor står frem som den sterkeste og utgjør en fortjent vinner".

DatavarehusPrisen er prestisjetung i Norge som den eneste som anerkjenner viktigheten av et velfungerende datavarehus. Prisen har blitt delt ut siden 1997 og understreker et velutviklet og integrert datavarehus som forretningskritisk.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.