Telenor drapstruet av misfornøyd kunde

En 19-åring sendte grove drapstrussler til Telenor fordi han var misfornøyd med kundestøtten.

En 19-åring sendte grove drapstrussler til Telenor fordi han var misfornøyd med kundestøtten.

En 19 åring fra Mandal sendte drapstrusler per e-post til Telenor fordi han mente han ikke fikk god nok datahjelp, melder NTB.

19-åringen innrømmet forholdet i Kristiansand tingrett, og ble idømt betinget fengsel i 21 dager for trusler og andre forhold, og må betale en bot på 5.000 kroner, melder NRK.

Truslene ble fremsatt i e-post rundt jul i 2003 og i begynnelsen av 2004. Mannen kontaktet Telenor Kundeservice på e-post for å få hjelp til å løse dataproblemer, men fikk ikke svar på det han spurte om. da kokte det fullstendig over for ham:

- Ha ei jævlig gledelig jul, for meg kan dere like gjerne dø. Skal lage et sant helvete for dere, hvor ikke Tormod Hermansen eller noen av de andre lakeiene kan føle seg trygge. Jeg skal personlig dra opp til Fornebu og drepe en for en hvis dere ikke får fingeren ut snart og ordner det jævla problemet, skrev han i en e-post til Telenor.

Dette er heldigvis ikke et vanlig problem, sier informasjonssjeg Atle Lessum til NRK.

I tilfelle andre skulle være i samme villfarelse som mannen fra Mandal eller la seg forvirre av hans uttalelse, minner vi om at Tormod Hermansen sluttet som sjef i Telenor allerede i 2002, Jon Fredrik Baksaas er nå leder.

Til toppen