TELEKOM

Telenor foretar endringer i ledelsen

Telenor ASA gjør endringer i ledelsen både i Norge og i Asia. Nye ledere er ansatt i både Thailand og Myanmar.

Telenors konsernsjef Sigve Brekke foretar endringer i ledelsen både i Norge og Asia.
Telenors konsernsjef Sigve Brekke foretar endringer i ledelsen både i Norge og Asia. Bilde: Audun Braastad / NTB scanpix
19. juni 2018 - 09:37

– Endringene vi annonserer i dag, bidrar til å både styrke lederne og til å styrke Telenor for tiden fremover, sier Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor ASA i en pressemelding.

Styret i dtac, Telenors datterselskap i Thailand, har ansatt Alexandra Reich som ny administrerende direktør. Hun kommer fra samme stilling i Telenor Ungarn.

Samtidig er Sharad Mehrotra ansatt som administrerende direktør i Telenor Myanmar. Han kommer fra samme stilling i Telenor India. Han overtar etter Lars Erik Tellmann, som på sin side går til Telenors virksomheter i de asiatiske fremvoksende markedene med spesielt ansvar for forretningsutvikling og prosjekter.

Albern Murty, administrerende direktør i Digi i Malaysia, blir en del av Telenors konsernledelse med ansvar for modne markeder i Asia. Rollen kommer i tillegg til Murtys stilling som sjef i Digi.

Telenor ASA gjør også noen endringer i ledelsen i Norge der Wenche Agerup, konserndirektør for Corporate Affairs og medlem av konsernledelsen, er ansatt som leder for en ny enhet, Group Holdings. Håkon Bruaset Kjøl, global leder for myndighetskontakt, vil fungere i hennes stilling inntil en permanent erstatter er funnet.

Siri Birgitte Bang Berge, leder for juridisk divisjon i Telenor-konsernet, får i tillegg rollen som juridisk direktør. Samtidig forlater kommunikasjonsdirektør Severin Roald sin stilling i Telenor, som leter etter en erstatter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.