Telenor fornøyd med IP-telefonsalget

Telenor startet salget av IP-telefoni for alvor på mandag og forteller de er svært fornøyd med responsen.

Telenor startet salget av IP-telefoni for alvor på mandag og forteller de er svært fornøyd med responsen.

Telenor skulle egentlig ha lansert sitt IP-telefoni-tilbud før jul. Men selskapet utsatte lanseringen for å endre opplegget slik at kundene skulle få beholde sitt gamle telefonnummer.

På mandag startet Telenor å levere tjenesten og dermed åpnet salget for alvor. digi.no tok derfor kontakt med Telenor for å høre om hvor mange som har bestilt.

Telenor har valgt å rette sitt tilbud mot den store gruppen kunder som ikke bruker fasttelefonen sin så mye med en faste månedspris på ganske hyggelige 49 kroner i måneden. I tillegg kommer pris på bruken.

Andre IP-telefoniselskaper har satset på storbrukerne med en høyere fastpris som gir fri bruk til hele verden utenom mobilbrukere.

Telenor-informasjonssjef Atle Lessum vil ikke røpe konkrete tall, men forteller at Telenor er godt fornøyd med kundestrømmen.

- Salget av bredbåndstelefoni er nøyaktig som forventet - dette følger våre prognoser. Vi har fått inn en god del bestillinger, forteller Lessum til digi.no.

Han avkrefter at Telenor håper på en begrenset interesse av IP-telefoni i et håp om å beskytte dagens fast-telefonipriser.

- Det har vært spekulert i at vi har trenert lanseringen og vi antok at en del ville være kritiske til vår vilje til å satse på IP-telefoni. Men vi satser hardt på IP-telefoni og skal bli ledende, sier Lessum til digi.no.

Han forteller at Telenor i månedsskifte skal starte en evaluering av kundenes erfaringer så langt før man legger videre planer.

Til toppen