BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor forsøker seg igjen...

Telenor setter nok en gang ned prisene fra fasttelefon til Sverige, Storbritannia og USA, samt prisen på samtaler til Telenor Mobil. Prisreduksjonen gjelder fra tirsdag...

23. okt. 2000 - 21:41
Telenor AS velger å sende ut ressemeldingen om prisnedsettelsen klokken 21:16 mandag kveld, kanskje i håp om at erkerivalen på utenlandstelefoni, Tele2, ikke rekker å svare på prisnedsettelsen.

- Vi har tidligere gitt våre kunder et løfte om at vi alltid skal ha lavere priser enn Telenors standardpriser. Dette løftet kommer vi til å holde - uansett hvor mye Telenor senker sine priser, bruker å være standardmeldingen fra administrerende direktør i Tele 2, Henrik Ringmar når Telenor senker sine priser.

digitoday starter stoppeklokka for å se hvor raskt Ringmar innfrir løftet denne gangen...

Les mer om den fornøyelige priskrigen: Våpenet i telepriskrigen: 0,01 krone
For ordens skyld: Telenors nye priser er 59 øre per minutt til Sverige, 69 øre per minutt til Storbritannia, 88 øre per minutt til USA og 1,40 kroner til Telenor Mobil-kunder.


Startprisen på 49 øre kommer i tillegg, med spesialrabatt er startprisen 39 øre.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.