JUSS OG SAMFUNN

Telenor fusjonerer katalogvirksomheter

Telenor slår sammen lokalkatalogene Lokalveiviseren og Ditt Distrikt. Sprikende internettsatsinger og kundehenvendelser er to av grunnene til sammenslåingen.

Herman Berg
23. mars 2000 - 14:26
Telenordigi.no
Les:
Telenor i kappløp med seg selv om lokale portaler

Telenor MediaPeter DarpöPublishing AS


- Vi har hatt et "fighting brand" utenfor Telenor Media. Nå slås de to katalogene sammen. Hovedgrunnen er utviklingen på Internett. Vi har villet samordne internettsatsingen, sier Darpö til digi.no i dag. Han mener at de med dette vil legge forholdene til rette for en ekspansiv satsing på lokale Internett-portaler og ikke la satsingen sprike for mye.

Selv om de ikke har fått en strøm av klager, sier sjefen at det også har vært endel henvendelser fra brukerne og kundene til Telenor Media.

- Hovedpoenget vårt er Internett-satsingen, men vi har også fått endel tilbakemeldinger fra brukerne på mengden av ulik informasjon, sier han, og legger til at han har stor tro på å skape lokale "communities" på Internett.

"Lokalveiviseren Ditt Distrikt" blir gitt ut som et samlet produkt til høsten, mens utgiveren av Lokalveiviseren, Publishing, vil fortsette å gi ut sine øvrige produkter.

Alle som har jobbet med Lokalveiviseren vil bli tilbudt jobb i Telenor Media.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra