Vipps-sjef Berit Svendsen fotografert i forbindelse med NTBs juleintervju. Mandag ble det kjent at hun fikk en sluttpakke på 6,8 millioner kroner da hun sluttet i Telenor i fjor.
Vipps-sjef Berit Svendsen fotografert i forbindelse med NTBs juleintervju. Mandag ble det kjent at hun fikk en sluttpakke på 6,8 millioner kroner da hun sluttet i Telenor i fjor. (Foto: Heiko Junge / NTB scanpix)

Telenor ga Berit Svendsen sluttpakke på 6,8 millioner

Den avgåtte Telenortoppen Berit Svendsen (55) fikk med seg en sluttpakke verd 6,8 millioner kroner da hun måtte gå fra Telenor i fjor høst.

Det går fram av årsrapporten fra Telenor som ble offentliggjort mandag.

– Sluttoppgjøret mellom Telenor og Berit Svendsen er på 6,8 millioner kroner, og er reflektert i kolonnen ‘Andre godtgjørelser’ i 2018 tabellen, står det i en fotnote i årsrapporten.

Svendsen var direktør for Telenor Norge og hadde ansvar for telegigantens interesser i Skandinavia da hun 4. september i fjor overraskende sluttet i selskapet. Angivelig skal det ha vært en maktkamp mellom henne og konsernsjef Sigve Brekke, men dette ble tilbakevist. Svendsen selv ville ikke kommentere påstandene.

I slutten av september ble det kjent at Svendsen fikk en stilling i betalingsløsningen Vipps hvor hennes ansvar er å få tjenesten kjent i utlandet.

Kommentarer (19)

Kommentarer (19)
Til toppen