IT-BRANSJEN

Telenor ga Berit Svendsen sluttpakke på 6,8 millioner

Den avgåtte Telenortoppen Berit Svendsen (55) fikk med seg en sluttpakke verd 6,8 millioner kroner da hun måtte gå fra Telenor i fjor høst.

Vipps-sjef Berit Svendsen fotografert i forbindelse med NTBs juleintervju. Mandag ble det kjent at hun fikk en sluttpakke på 6,8 millioner kroner da hun sluttet i Telenor i fjor.
Vipps-sjef Berit Svendsen fotografert i forbindelse med NTBs juleintervju. Mandag ble det kjent at hun fikk en sluttpakke på 6,8 millioner kroner da hun sluttet i Telenor i fjor. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
25. mars 2019 - 15:33

Det går fram av årsrapporten fra Telenor som ble offentliggjort mandag.

– Sluttoppgjøret mellom Telenor og Berit Svendsen er på 6,8 millioner kroner, og er reflektert i kolonnen ‘Andre godtgjørelser’ i 2018 tabellen, står det i en fotnote i årsrapporten.

Svendsen var direktør for Telenor Norge og hadde ansvar for telegigantens interesser i Skandinavia da hun 4. september i fjor overraskende sluttet i selskapet. Angivelig skal det ha vært en maktkamp mellom henne og konsernsjef Sigve Brekke, men dette ble tilbakevist. Svendsen selv ville ikke kommentere påstandene.

I slutten av september ble det kjent at Svendsen fikk en stilling i betalingsløsningen Vipps hvor hennes ansvar er å få tjenesten kjent i utlandet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.