BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor har passert 300.000 kabel-kunder

Gjennom oppkjøp og organisk vekst styrker Telenor Avidi stillingen som landets nest største kabel-TV-selskap, og har nå passert 300.000 kunder.

Frode Eriksen
24. mars 2000 - 16:43

Avidi kaller seg landets største kabel-TV selskap om en holder Oslo utenfor.

- Vi har det siste året hatt en sterk tilstrømming av kunder og arbeider nå med overgangen til digital distribusjon, sier konstituert administrerende direktør i Telenor Avidi, Svein R. Aarvik.

Han sier at Telenor Avidi er en viktig brikke i Telenors bredbåndssatsing. Etter at fusjonsprosessen med Telia ble avviklet, er beslutningen om å selge Telenor Avidi omgjort.

- Telenor Avidi har en meget høy grad av kundetilfredshet og vi skjønner godt at våre konkurrenter gjerne vil kjøpe, men selskapet er ikke til salgs, hevder Aarvik.

Selskapet arbeider nå med oppgradering av infrastruktur for å forbrede digital kringkasting, samt bedre tjenestene til privat- og bedriftsmarkedet med høyhastighets Internett og andre interaktive tjenester. Internett tilbys for tiden i Oslo, deler av Trondheim, Molde og Tromsø.

Svein R. Aarvik fungerer som leder av selskapet inntil ny direktør er på plass. Bente Aasebø sluttet i stillingen etter knappe året i sjefsstolen - en posisjon hun overtok etter Dag Honningsvåg. Aasebø kom opprinnelig fra stillingen som opplagsdirektør i Aftenposten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra