BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor inngår dataavtale med Scana

Scana Industrier velger Telenor som samarbeidspartner for utvikling av sine tele- og dataløsninger. Telenor ble foretrukket i konkurranse med flere andre teleaktører.

Frode Eriksen
31. juli 1997 - 13:12

Kontrakten ble undertegnet i Stavanger torsdag, og har en verdi på vel 20 millioner kroner.

Scana Industrier og Telenor legger også opp til et langsiktig forretningssamarbeid, der Telenor blir en strategisk og operasjonell forretningspartner.

- Vi ønsker å etablere et langsiktig samarbeid med Telenor som kommunikasjonspartner for å optimalisere Scanas bruk av nasjonale og internasjonale IT-, tele- og datakommunikasjonsløsninger, sier konsernsjef Rolf E. Ahlquist i Scana Industrier.

- Med denne avtalen vil vi få tilgang til den kompetanse og de tjenester og ressurser Telenor og Telenors samarbeidspartnere rår over, slik at vi til enhver tid kan dra fordel av de nyeste og mest kostnadseffektive løsningene, sier han.

Scana leverer i dag blant annet IT-løsninger til oljeindustrien og er foruten i Skandinavia, etablert i Singgapore, Kina, USA, Storbritannia og Tyskland.

- Vi er svært fornøyd med at Scana har valgt Telenor som samarbeidspartner, sier konsensjef Tormod Hermansen i Telenor.

- Med denne avtalen skal vi sørge for at Scana får markedets mest konkurransedyktige priser og betingelser på produkter og tjenester. Med Telenors allianse med British Telecom kan vi lage løsninger for Scana i en internasjonal konkurransearena, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.