BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor kritisk til tilsynsrapport

Telenor er ramsalt i sin kritikk mot Post- og teletilsynets analyse av det norske telemarkedet. - Tallene er gamle, og gir et feil bilde av virkeligheten, mener visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor.

Sigvald Sveinbjørnsson
28. mai 2001 - 17:37

Jon Fredrik Baksaas, visekonsernsjef i Telenor ASA, slår tilbake Post- og teletilsynets analyse som stempler Telenor som monopolist.

- Tallene er fra 1999. Det har rent mye vann under broen siden den gang, sier Baksaas til digitoday.no.- På fasttelefoni har vi i dag en markedsandel på 70 prosent pluss, sier Baksaas som tar forbehold om at han ikke har lest hele rapporten fra Post- og teletilsynet.

Lederen for Post- og teletilsynet, Willy Jensen, sa på en pressekonferanse mandag at tallene riktignok ikke var av fersk dato, men at trenden er helt klar: Telenor befester sin store og dominerende posisjon i det norske telemarkedet.

- Siden 1999/2000 har det kommet en rekke nye aktører inn i markedet, både på mobilsiden men også innenfor fasttelefoni, sier Baksaas, som stiller seg uforstående til analysens konklusjon: at det ikke er noen virksom konkurranse i telemarkedet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.