Telenor kutter mobilpriser for alle kunder

For å møte fleksible, nye aktører kutter Telenor mobilprisene for både sine privat og bedriftskunder med 200 millioner kroner:

For å møte fleksible, nye aktører kutter Telenor mobilprisene for både sine privat og bedriftskunder med 200 millioner kroner:

Telenor varsler i dag at selskapet gjennomfører en ny kuttrunde i sine GSM-priser til alle sine kundegrupper.

Årsaken er klar: Telenor møter tøffere konkurranse, blant annet fra små og fleksible selskaper som leier mobilnett-kapasitet av Netcom.

For Telenor Mobil Privat-abonnement reduseres taleprisene til mobil og fasttelefon fra 1,99 kroner minuttet til 1,59 kroner. For djuice-abonnenter reduseres taleprisen til mobil fra 1,99 kroner minuttet til 1,79 kroner, mens samtaler til fasttelefon settes ned fra 3,99 til 2,99 kroner minuttet.

Med Bedrift blir det 14 prosent billigere å ringe fra mobil til fastnett, samtidig som månedsprisene reduseres. Konkret innebærer dette at månedsprisen reduseres fra 135 til 129 kroner, og at trafikk fra mobil til fastnett reduseres fra 0,69 kroner minuttet til 0,59 kroner minuttet. Endringen på abonnementet Bedrift er gjeldende fra 16. august 2004. Med Bedrift basis reduseres månedsprisen fra 65 til 59 kroner, og minuttprisen reduseres med 10 øre til 1,29 kroner. (Prisene for Bedrift og Bedrift basis er eksklusiv merverdiavgift.)

Endringene trer i kraft fra og med i dag.

Til toppen