Telenor kutter prisene - i Sverige

Telenor setter nye prisbunner for mobiltelefoni, men bare i Sverige.

Telenor setter nye prisbunner for mobiltelefoni, men bare i Sverige.

Konkurransen i det svenske mobilmarkedet fortsetter. Nå gjør Telenor-selskapet Djuice nye angrep for å kapre kunder. Djuice går nå ut med ringepriser på 1,75 pr. minutt og ingen starts- eller månedsavgifter.

I pressemeldingen fra Djuice heter det at kundene ikke betaler noen fast månedsavgift. Samtaleprisen er satt til 1,75 svenske kroner pr. minutt og sms-prisen settes til én svenske kroner pr. stykk. Åpningsprisen er på 70 øre pr. samtale.

Pressemeldingen fra Djuice fikk Comviq til å umiddelbart reagere. Ifølge IDG.se senkes Comviq-abonnementet til 1,69 svenske kroner døgnet rundt i Sverige. Åpningsavgiften og kostnadene for å sende SMS er også lavere enn Djuice. Her opererer Comviq med 69 øre og 99 øre. Forutsetningen til Comviq er at man er kunde av Tele2.

I Norge må Djuice-kundene fortsatt betale etableringsavgift. Denne er på 200 kroner, mens månedsabonnentet koster 79 kroner.

SMS-prisen for de norske abonnentene er på 0,69 kroner, men da er de 100 første SMSene gratis. Startpris pr. samtaler er på 0,59 kroner.

Til toppen