BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor lanserer enkle og billige hjemmesider

Telenor har lansert en svært billig løsning for å lage hjemmesider og få dem driftet.

27. sep. 2004 - 13:29

Sammen med programvareselskapet Idium har Telenor lansert en ny løsning for å lage og få driftet hjemmesider. Løsningen vekker minner fra tilbud flere dotcom-selskaper som nå er borte.

Blant annet lanserte Mamut tilbud på billig og enkle nettsider. Dette er ikke selskapets fokus i dag, men tilbudet eksisterer fremdeles.

Tilbudet er laget som en ren web-basert løsning man kjøper seg aksess til. Gjennom en nettside velger man mellom 100 forskjellige maler og legger inn tekst og bilder.

- Løsningen er laget med maksimal fokus på brukervennlighet. Man skal kunne ha en nettside oppe i løpet av 10 minutter uten i prinsippet noen forkunnskaper om HTML, hevder Arild S. Johannessen, informasjonssjef i Telenor overfor digi.no.

Idium er fra før av kjent for publiseringsløsningen Idium Portalserver.

Løsningen starter på 259 kroner i måneden, noe som gir opp til 10 MB lagringsplass og 10 sider. Tjenesten selges i tre versjoner med økende lagringsmuligheter.

Løsningen selges foreløpig bare gjennom Telenor-eide Telehuset-kjeden, men fra nyttår åpner salget gjennom andre kanaler, forteller Johannessen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.