BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor lanserer lydbok på mobilen

Telenor beveger seg inn i fremtidens bokhandel, og lanserer lydbok på mobilen.

4. juni 2007 - 12:59

I dag lanserer Telenor lydbok på mobilen med 210 boktitler fra Piratforlaget, Aller Forlag, NRK Aktivum og Barneselskapet (Egmont Serieforlaget).

Bokhandelen kan benyttes av Telenor- og djuice-kunder med en mobiltelefon som støtter tjenesten ved å sende Lydbok til 2244. En mobiltelefon med minnekort er anbefalt.

Telenor tilbyr allerede musikk, fotball, Microsoft Live Messenger og videosamtale på mobilen. I tillegg kan man nå bli med Jules Verne «Jorden rundt på 80 dager», Alexandre Dumas «Greven av Monte Christo», eller lytte til Anne Holts roman «Presidentens valg».

- Fordelen med nedlastning til mobil er naturligvis at mobilen er for hånden overalt - det være seg på stranden, venteværelset eller på toget, sier leder av Mobil Privat i Telenor, Jon Erik Haug.

Tine Kjær, forlegger på Piratforlaget, tror lydboka kan ha et godt liv både «innbundet», tradisjonelt i cd-boks, og som digitale nedlastbare filer.

Telenors kunder kan nå også slutte å røyke med Allen Carrs «Endelig ikke-røyker» på mobilen. Og for barna kan bilturen i ferien bli morsommere når de nå kan lytte til barnebøker med mobilen.

Fra nå og frem til 1. juli tilbys gratis smakebiter fra bokhandelen. Av gratistilbudene inngår eventyr for barn, hørespill, tre gratis klassikere - og 30 minutters nedlastninger av Jan Guillou, Liza Marklund og Anne Holt.

Foruten gratistilbudene i introduksjonsperioden, koster de fleste bøkene fra 9 til 15 kroner delen.

Telenor har valgt Paragallo Mobile om eksklusiv partner og leverandør av tjenesten.

Fakturering skjer over mobilregningen.

Ved lansering vil butikken ha lydbøker i kategoriene skjønnlitteratur (inkludert krim), barn og hørespill.

Her skjer web-nedlasting av lydbøker kjøpt på mobilen. Gå inn på finn «Lydbok» under tjenester og logg inn derfra. Når man har logget seg inn, vil man automatisk få gratis tilgang til nedlasting av alle dine kjøpte lydbokfiler i fullkvalitetsversjon til PC/Mac, MP3-spiller (inkludert iPod) og mobiltelefon.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.