JUSS OG SAMFUNN

Telenor leverer julegaver fram til lille julaften

Ved hjelp av telefonkatalogpusjerne i Skjetten Sportklubb har Telenor Media løst leveringsproblemet på Gule Sider fram til jul. Men for resten av landet, hvor teleselskapet er avhengig av Posten, er det for sent.

Herman Berg
16. des. 1999 - 14:19

Telenor har kjørt sterkt på en annonsekampanje i forbindelse med årets julehandel. Telenor Medias GULe HANDEL som er et kjøpesenter under Gule Sider på nett har blitt profilert som stedet du bør stikke innom når du skal handle gaver.

I likhet med flere andre e-butikker er de rammet av Postens "embargo" på julegaver. I går, onsdag, var siste dag man kunne bestille på nettet for å få presangene i tide før julaften, som er neste fredag.

Les:


Telenor har imidlertid ikke gjort seg totalt avhengig av Norges største distributør. I hovedsstaden og nærliggende områder er det mulig å få fraktet gaver helt frem til julaften. Det sørger Skjetten Sportsklubb for. Dermed fortsetter også annonsene på nett, selv om det nordmenn de fleste steder i vårt langstarkte land altså vil bli skuffet.

Telenor opplyser da også om dette på forsiden på GULe HANDEL.
"Vi beklager at etter 15/12, kan Posten ikke garantere at varer som skal leveres utenfor Oslo og Akershus, vil være fremme før jul." Dette blir også opplyst når kundene kommer til leveringsbetingelsene på e-handelssenteret.

- Det er Skjetten Sportsklubb som ordner leveringen for oss, sier informasjonssjef Birgitte Frisch i Telenor Media.

- Det er de som deler ut telefonkatalogene for oss, og Posten er kun en underleverandør av Skjetten Sportsklubb, hevder hun.

Hun opplyser at de som bestiller gaver nå må ha adresse enten i Oslo eller Akershus (helt til Drammen som er i Buskerud). Det er nesten hele Akerhus som gjelder, med enkelte unntak.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.