MOBIL

Telenor må ut med 13 milliarder mer i Finland

Nesten 95 prosent av aksjonærene i den finske operatøren DNA har sagt ja til tilbudet om å selge til Telenor. Resten får 15 dager til å tenke på før aksjene blir tvangssolgt.

Under presentasjonen av halvårsresultatene i sommer sa finansdirektør Jørgen Rostrup (til høyre) at Telenor har penger nok til å betale dersom de må utløse de 46 prosent av aksjonærene som til da ikke hadde solgt. Han sa også at Telenor ikke ville ha noe imot det om ingen flere ville selge og om DNA dermed ville fortsette som børsnotert selskap i Finland. Her sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg.
Under presentasjonen av halvårsresultatene i sommer sa finansdirektør Jørgen Rostrup (til høyre) at Telenor har penger nok til å betale dersom de må utløse de 46 prosent av aksjonærene som til da ikke hadde solgt. Han sa også at Telenor ikke ville ha noe imot det om ingen flere ville selge og om DNA dermed ville fortsette som børsnotert selskap i Finland. Her sammen med Telenor Norge-sjef Petter-Børre Furberg. Håvard Fossen
Gi bort artikkelen
Kommenter
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
27. sep. 2019 - 11:13
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.