Telenor med firlingkort

Åpner for inntil fire SIM-kort i samme abonnement.

Bedriftskunder av Telenor kan nå knytte fire forskjellige SIM-kort til samme abonnement.
Bedriftskunder av Telenor kan nå knytte fire forskjellige SIM-kort til samme abonnement.

Åpner for inntil fire SIM-kort i samme abonnement.

Tvillingabonnement, altså muligheten til å knytte to ulike mobiltelefoner eller nettbrett til samme mobilabonnement, har eksistert i mange år. Men etter hvert som abonnentene tar i bruk stadig flere enheter med støtte for mobilnettet, er ikke to SIM-kort alltid tilstrekkelig.

Allerede er det norske mobiloperatører som tilbyr abonnenter med opptil tre SIM-kort, og i dag kunngjorde Telenor at selskapets bedriftskunder nå kan knytte opptil fire SIM-kort til sitt abonnement. To av disse kortene er rene datakort. Prisen for hvert tilleggkort er 30 kroner per måned.

– Har du et surfeabonnement, kan datamengden brukes på tvers av dine mobile enheter. Du kan for eksempel ha tvillingkort i din ekstra mobiltelefon, ett datakort i din bærbare PC og ett datakort til nettbrettet. All bruk blir knyttet opp til ditt eksisterende abonnement, og du får alt på én faktura, sier Marina Lønning, markedsdirektør for bedriftsmarkedet i Telenor, i en pressemelding.

Hun forteller av mer enn 25 prosent av selskapets talekunder har to eller flere mobile enheter på nett, og at stadig flere etterspør tvillingkort til sin mobil nummer to og et ekstra datakort.

Telenor har nå også lansert en ny produktportefølje for mobilt bredbånd for bedriftsmarkedet. Det loves at det nå skal være enklere for kundene å tilpasse abonnementet til sitt behov.

Til toppen