AVTALER & KONTRAKTER

Telenor med fornyet tillit hos SAS

Skal levere alt av telefonitjenester til flyselskapet i Skandinavia.

Boeing 737-700, Scandinavian Airlines Norge
Boeing 737-700, Scandinavian Airlines Norge
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
8. juli 2010 - 10:30

Telenor melder i dag at selskapet har fått fornyet kontrakten om å være telekomleverandør for flyselskapet SAS (Scandinavian Airlines). I tillegg utvides avtalen betydelig.

Telenor har fram til nå levert fast- og mobiltelefoni til alle SAS-ansatte i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg har selskapet levert mobiltelefoni til personell ombord i flyene i Norge.

Den nye avtalen innebærer at Telenor får et helhetsansvar for telefontjenestene til SAS i Skandinavia. I praksis betyr det at selskapet nå også skal levere mobiltelefoni og mobilt bredbånd til personell ombord i flyene i Sverige og Danmark.

Avtalen har en varighet på tre år og omfatter i alt 15 000 aksesser.

- Vi har samarbeidet med Telenor i lang tid, og velger å forlenge avtalen. Telenors tjenester gjør det lettere for våre medarbeidere å bli mer mobile i sin måte å jobbe på, samtidig som vi er garantert høy kvalitet på drift til kostnadseffektive priser, sier Tommy Lundin, Vice President IT-Infrastructure SAS Group, i en pressemelding.

SAS har vært kunde av Telenor siden 1998.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.