Telenor med svenskeoppkjøp

Telenor kjøper den halvdelen av det svenske callsenter-selskapet Kalix Tele 24 som selskapet ikke kjøpte i oktober 1998.

Telenor kjøper den halvdelen av det svenske callsenter-selskapet Kalix Tele 24 som selskapet ikke kjøpte i oktober 1998.

Det er Telenors datterselskap Telenor Teleservice som kjøper selskapet der Telenor eide 51 prosent etter et oppkjøp i oktober 1998. Selskapet opplyser ikke hva prisen for aksjene er.

- Oppkjøpet av Kalix Tele 24 gjør Teleservice til en mer attraktiv samarbeidspartner for bedrifter som har Norden som marked, sier direktør i Telenor Teleservice, Thomas Werenskiold.

- Vi kan nå til fulle utnytte de synergiene som et nordisk konsept gir innenfor salg, markedsføring og stordriftproduksjon. Dette reduserer vår sårbarhet i en tiltagende konkurransesituasjon fordi flere svenske kunder ønsker leverandør med nordisk fokus.

Kalix Tele 24 leverer sentralbordtjenester, svartjenester og kundeservicetjenester. Selskapet er lokalisert i de nord-svenske byene Kalix, Jokkmokk og Gällivare, og har salgskontor i både Nord-og Sør-Sverige. Totalt har selskapet 230 ansatte.

Telenor Teleservice er etter den siste omorganiseringen i Telenor Media ansvarlig for selskapets drift av nummeropplysningen, telefonmøter og andre call center-tjenester.

Til toppen