AVTALER & KONTRAKTER

Telenor og Telefonica sammen om bedriftskunder

Ny avtale gjelder mobile løsninger på tvers av landegrensene.

15. sep. 2010 - 12:43

Teleoperatørene Telenor og Telefonica har i dag kunngjort en partneravtale. Hensikten med avtalen skal være å møte bedriftskunders behov for å kommunisere på tvers av landegrensene med mobile løsninger.

Mange av de 800 flernasjonale selskapene med et kundeforhold til Telefonica Multinational Solutions opererer også i det nordiske markedet. På sin side har Telenor mange store kunder med behov for kommunikasjonsløsninger der Telefonica har virksomhet.

Avtalen innebærer at Telenor støtter Telefonicas kunder i Norge, Sverige og Danmark, mens Telefonica støtter Telenors kunder i 19 land i Europa og Latin-Amerika: Irland, Slovakia, Spania, Storbritannia, Tsjekkia og Tyskland, samt Argentina, Brasil, Chile, Colombia, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Uruguay og Venezuela.

Avtalen avgjør også hvordan Telenor og Telefonica skal samarbeide som produkter, tjenester, anbudsprosesser, tjenestenivåavtaler med mer i det flernasjonale markedet.

Konserndirektør Kristin Skogen Lund i Telenor mener avtalen øker Telenors konkurransedyktighet i det internasjonale bedriftsmarkedet.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.