BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor på kjøperaid i Sverige

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas skal ha inngått en avtale med bankene om å kjøpe bredbåndselskapet Utfors hvis det går konkurs.

Einar Ryvarden
14. okt. 2002 - 09:15
Vanligvis er ikke konkursbo så interessante, de mest verdifulle bitene - kundene og de ansatte - er ofte for lengst forsvunnet. Men i telebransjen kan du som konkurrent kanskje snappe opp kabelnett og kundeporteføljer.

Les om Utfors:

Nå er Telenor på jakt i Sverige etter bredbåndselskapet Utfors.Tidligere har Telenors Arne Cartridge påstått overfor iMarkedet, et søstertidsskrift av digi.no, at Utfors ikke er interessant for selskapet. Nå melder imidlertid Dagens Industri om at Telenor har forhandlet frem en avtale med de største bankene. Avtalen skal gå ut på at Telenor kjøper Utfors dersom sistnevnte slås konkurs.


Avtalen er med et bankkonsortium som har lånt ut 800 millioner svenske kroner til Utfors. Den endelige avtalen om utfallet av Utfors' konkursforhandlinger er ennå ikke i boks.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.