BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telenor reagerer sterkt på beskyldninger om trenering

Visekonsernsjef i Telenor, Jon Fredrik Baksaas, reagerer skarpt på beskyldningene om at selskapet bruker bevisst uthalingstaktikk for å hindre konkurranse i telemarkedet. Nå vil han ta sneglefart-beskyldningene opp med tilsynet.

Sigvald Sveinbjørnsson
28. mai 2001 - 18:01
I Post- og teletilsynets rapport om konkurranseforholdene i det norske telemarkedet konkluderes det blant annet med at det ikke er virksom konkurranse i markedet, noe den gamle monopolist Telenor ASA får sin del av skylda for.
Gjemt godt i den 87 sider lange teksten skriver Post- og teletilsynet at Telenor ved flere har anledninger trenert saker ved å utnytte apparatet fullt ut. Tilsynet skriver også at Telenor ikke overholder pålagte frister, noe som påfører tilsynet mye ekstraarbeid.


Dette reagerer visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas meget sterkt på overfor digitoday.no. Selv var han ikke kjent med rapporten før digitoday.no kontaktet ham tidligere i dag.

- Prinsipielt sett synes jeg at det er underlig av Post- og teletilsynet at de velger denne formen, sier Baksaas.

- Vi har ikke vært lovlig sene med noe, og vi har holdt tidsfristene. Jeg vil bestemt tilbakevise påstandene om trenering, sier Baksaas, som mener at Telenor tvert i mot har vært proaktiv og en pådriver for å bedre konkurransen i markedet.

Han vil nå ta påstandene om trenering og liten samarbeidsvilje opp med tilsynet.

Se resten av oppslaget

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.