KARRIERE

Telenor rekrutterer fagforeningsleder

En av de mest sentrale tillitsvalgte for de ansatte i Telenor, Terje Moe Gustavsen, trekker seg som leder av LO Stat etter å ha blitt rekruttert til en stilling ansvarlig for strategi- og forretningsutvikling i Telenor Installasjon og Service.

Frode Eriksen
16. nov. 1999 - 15:08

Terje Moe Gustavsen var også eieroppnevnt representant i styret i Telenor inntil fusjonen med Telia. Beslutningen om å trekke seg som leder av LO Stat betyr også at han ikke stiller som kandidat til ledervervet i LO etter Yngve
Hågensen på kongressen i 2001.

- Avgjørelsen om at jeg ikke stiller til valg som LO-leder, har medført at jeg har måttet tenke igjennom mitt forhold til mitt nåværende verv som leder i LO Stat, et verv jeg har hatt i over ni år. I en alder av 45 år følte jeg at tidspunktet var inne for å tenke igjennom hele min situasjon, sier Gustavsen.

- I og med at jeg har fått tilbud om en spennende og utfordrende stilling i det fusjonerte Telenor/Telia, har jeg valgt å trekke meg som leder i LO Stat, sier han.

Terje Moe Gustavsen er ansatt som ansvarlig for strategi- og forretningsutvikling i Installasjon og Service, som er Telenor/Telias største datterselskap målt i antall ansatte. Han vil arbeide i selskapets ledelse, og tar sikte på å begynne i den nye stillingen med det første.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.