Telenor relanserer «News»

Telenor har snudd helt i avgjørelsen om nedleggelse av News-tjenesten.

Telenor har snudd helt i avgjørelsen om nedleggelse av News-tjenesten.

Telenor annonserte tidligere i år at selskapet ville legge ned serveren news.online.no som tilbyr selskapets Internett-kunder tilgang til nyhetsgrupper basert på Usenet, eller News, som det også kalles. Årsaken var høye kostnader i forhold til bruken av tjenesten.

Etter mange protester fra brukerne i tiden etterpå, utsatte selskapet nedleggelsen og annonserte at det ville forsøke å finne en ny og bedre løsning. Det har Telenor tydeligvis greid.

I dag relanserte Telenor News-tjenesten, noe som ikke bare innebærer at Telenor-kundene slipper å måtte lete opp en alternativ server, men også at antallet nyhetsgrupper som tilbys er økt fra 28.000 til 97.000.

- Det er ikke mange brukere av News, men de som bruker tjenesten er svært trofaste, sier Petter Grunnan, leder for tjenester og web i Telenor, i et internintervju på selskapets nettsted.

    Les også:

- Vår kostnad er nå drastisk redusert, samtidig som vi nå kan tilby et enda bedre produkt. Vi vil i tiden fremover markedsføre News i sterkere grad, og er spente på om dette vil tiltrekke seg flere bruker.

Bortsett fra tilgang på langt flere nyhetsgrupper, skal ikke brukerne merke noe til relanseringen.

Til toppen