FORBRUKERTEKNOLOGI

Telenor relanserer «News»

Telenor har snudd helt i avgjørelsen om nedleggelse av News-tjenesten.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
24. juni 2005 - 14:50

Telenor annonserte tidligere i år at selskapet ville legge ned serveren news.online.no som tilbyr selskapets Internett-kunder tilgang til nyhetsgrupper basert på Usenet, eller News, som det også kalles. Årsaken var høye kostnader i forhold til bruken av tjenesten.

Etter mange protester fra brukerne i tiden etterpå, utsatte selskapet nedleggelsen og annonserte at det ville forsøke å finne en ny og bedre løsning. Det har Telenor tydeligvis greid.

I dag relanserte Telenor News-tjenesten, noe som ikke bare innebærer at Telenor-kundene slipper å måtte lete opp en alternativ server, men også at antallet nyhetsgrupper som tilbys er økt fra 28.000 til 97.000.

- Det er ikke mange brukere av News, men de som bruker tjenesten er svært trofaste, sier Petter Grunnan, leder for tjenester og web i Telenor, i et internintervju på selskapets nettsted.

    Les også:

- Vår kostnad er nå drastisk redusert, samtidig som vi nå kan tilby et enda bedre produkt. Vi vil i tiden fremover markedsføre News i sterkere grad, og er spente på om dette vil tiltrekke seg flere bruker.

Bortsett fra tilgang på langt flere nyhetsgrupper, skal ikke brukerne merke noe til relanseringen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.