Telenor selger Ergosoft

Telenor Bedrift selger ut programvaresystemet Ergosoft til ØkonomiData AS. Eierne av ØkonomiData AS består av de opprinnelige gründerne av Ergosoft AS og som i 1994 solgte selskapet til Telenor Bedrift.

Telenor Bedrift selger ut programvaresystemet Ergosoft til ØkonomiData AS. Eierne av ØkonomiData AS består av de opprinnelige gründerne av Ergosoft AS og som i 1994 solgte selskapet til Telenor Bedrift.

- ØkonomiData har den aller beste kunnskapen om produktene de overtar. På vegne av Ergosoft-kundene er vi derfor veldig trygge på at vi har funnet den beste kjøperen av Ergosoft-produktene, sier direktør for programvare i Telenor Bedrift Trygve Reinertsen i en pressemelding.

Merkenavnet Ergosoft går ut av Telenor Bedrift og over til ØkonomiData, som også overtar firmanavnet Ergosoft AS og selskapets logo. Sammen med Ergosoft-systemene, følger 28 ansatte i dagens Telenor Ergosoft med til ØkonomiData.

- De gjenværende medarbeidere vil jobbe videre i Telenor Bedrift med programvaresatsningen under merkenavnet First Software - konsentrert rundt regnskap og konsernrapportering, sier Reinertsen.

ØkonomiData satser dedikert på det norske markedet av små og mellomstore bedrifter - et marked som programvare-systemet Ergosoft er skreddersydd for. Fokuset i Telenor Bedrift vil i tiden fremover rettes mot det nordiske markedet av større bedrifter. I tråd med denne strategien legges derfor innsatsen nå mot tyngre økonomiprogramvare og konsernrapportering.

Bak ØkonomiData står fem av de som stiftet Ergosoft AS i 1987. De har siden etableringen av ØkonomiData i 1994 jobbet kontinuerlig med salg, systemintegrasjon og utvikling av systemene. Som forhandler for Ergosoft har ØkonomiData håndtert flere av de største Ergosoft-kundene.

- Vi har jobbet i dette markedet i mer enn ti år, og ser store muligheter for å videreutvikle både produktene og kundebasen, sier daglig leder Gunnar Larsen i ØkonomiData.

Selskapets ansatte har stått sentralt i utviklingen av dagens generasjon Ergosoft-systemer og har anerkjente posisjoner innen dette fagfeltet. Larsen legger til at det gode samarbeide med Telenor fortsetter. De produktene som inngår i avtalen er Ergosoft Regnskap, Ergosoft Timeregnskap, Ergosoft Ordre/Lager/Faktura/Innkjøp, Ergosoft Lønn/Personal, samt Flexi Budsjettsystem.

Til toppen