TELEKOM

Telenor-sjefen hyller iPad

- Helt fantastisk, sier Baksaas om sitt nye leketøy.

21. juli 2010 - 14:30

I likhet med statsminister Jens Stoltenberg og svært mange andre nordmenn har også toppsjefen i Telenor skaffet seg en iPad.

De lar seg ikke stoppe av at nettbrettet ennå ikke er offisielt lansert her til lands.

- Jeg har brukt den i hele sommer. Den er bare helt fantastisk, sier Jon Fredrik Baksaas i Telenor til Dagens Næringsliv.

Det interessante med uttalelsen er naturligvis knyttet til at han leder et teleselskap som ivrer etter å tilby også norske kunder det samme.

Konsernsjefen har ingen datoer å komme med, og trolig vet han heller ikke selv når Apple åpner for et iPad-salg her til lands. Men det lever et håp om snarlig leveranse.

Overfor DN sier han nemlig at han håper å kunne lansere iPad i Norge i løpet av fjerde kvartal.

- iPad blir et nytt og viktig bidrag på den mobile plattformen, og det er helt klart at den, sammen med andre tilsvarende produkter, vil øke bruken av datatrafikk. Dermed blir det viktig for oss å ha gode prismodeller å tilby kundene våre når vi starter å selge den, sier Telenor-toppen til Dagens Næringsliv.

Norge er ikke med på listen når Apple utvider tilbudet til ni nye land førstkommende fredag.

iPad har blitt en farsott og salgssuksess for Apple siden USA-lanseringen i april. Kvartalstallene Apple la frem i går kveld viser at selskapet har solgt 3,3 millioner enheter til nå.

Tallet ville trolig vært langt høyere dersom salget hadde åpnet i flere land, men enn så lenge er produksjonskapasiteten lavere enn etterspørselen.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.