RESULTATERFINANS

Telenor skal kutte i Business Solutions

Mandag 7. oktober sier Jon Fredrik Baksaas trolig opp et større antall ansatte i Telenor Business Solutions.

27. sep. 2002 - 09:02

Telenor har lenge fortalt at selskapet arbeider med større kostandsbesparelser. Det såkalte Delta4-prosjektet skal kutte kostander over hele linjen etter mange år med hyggelig vekst.

I fjor ryddet Telenor opp i sine utenlandsengasjementer og nå er turen kommet til to andre deler av selskapet. I tillegg skal IT-kostandene halveres, blant annet gjennom en kraftig opprydding i serverparken. Dette betyr trolig store kutt i IT-staben.

Les også:

Men det ligger også an til en runde med oppsigelser i driftstjeneste-divisjonen i Telenor Business Solutions. De ansatte som i dag er spredd over en rekke kontorer over hele landet, blir neste torsdag flydd inn til samtidige møter i Oslo, Bergen, Trondheim, Lillehammer, Stavanger, Haugesund og Tromsø. Dette skriver nettavisen LO-aktuelt.

Den nyansatte sjefen, Kjell-Erik Tenold, sier i brev til medarbeiderne at organisering og dimensjonering av Divisjon Driftstjenester er ferdig 7. oktober. Over 1000 ansatte er innkalt til møtet, men hvor mange og hvem som mister jobben vil ikke bli lagt fram på dette møtet. Det kommer 7. oktober. Det er imidlertid helt klart at nedbemanningen blir dramatisk, skriver LO-aktuelt.

Finansavisen har snakket med kilder som bekrefter at det ligger an til omfattende oppsigelser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.