Telenor skrur sammen nett-PC for eldre

I samarbeid med foreningen Senior Norge lanserer nå Telenor et skreddersydd tilbud for eldre som vil forsøke seg på Internett. For noen tusenlapper får du en ferdig konfigurert PC, montering hjemme og Internett-konto.

Det er Telenor Plus som står bak tilbudet "Rett på Nett" som beskrives som "et totaltilbud som skal gjøre det enkelt å komme på Internett".

- Rett på Nett er en produktpakke for dem som er nysgjerrig på Internett, men som ennå ikke har kommet seg på nett, sier divisjonsdirektør Knut Haakon Nilsen i Telenor Plus.

- Fortsatt er det slik at mange kvier seg for å utforske Internett på grunn av alt det medfører av ekstraarbeid, som utvelgelse av PC, opprettelse av abonnement, opplæring og så videre, mener Nilsen. Telenor tilbyr derfor levering på døren av ferdig konfigurert PC med montering og opplæring hjemme hos kunden, programvare, ISDN-kort, rabatt på bruk av hjemmetelefon og Internett samt personsvar uten abonnement.

I tillegg til prisen for Rett på Nett på 8990,- kroner kommer det riktignok ISDN-etablering i tillegg. Ifølge Telenors prislister koster det 1490 kroner å installere ISDN i boliger der det ikke er installert ISDN fra før. Dersom det allerede er lagt opp for ISDN kan tilkobling - uten montør - gjøres til 990 kroner. Dersom du trenger montør-hjelp skvetter prisen opp i 1100 kroner for å få lagt inn ISDN-boksen. Dessuten koster selve abonnementet (Basis-abonnement) 239 kroner i måneden.

Samlet vil altså Rett på Nett-pakken uansett passere 10.000-kronersmerket med god margin.

Til toppen