Telenor starter priskrig i Sverige

Telenor har forenklet prisene i Norge og nå kommer også Sverige.

Telenor har forenklet prisene i Norge og nå kommer også Sverige.

Mens de fleste svenske kontantkortleverandører har en prismodell hvor ringing koster fire til seks kroner på dagtid og 40 til 90 øre på kveldstid og i helgene - hvis brukeren kun ringer innenfor visse mobilnett, satser Telenor gjennom et nytt kontantkort fra Djuice på fast pris, 1,75 kroner, uansett når eller til hvem brukerne ringer.

- Vi vil komme med det enkleste og billigste kontantkortet i Sverige, en pris døgnet rundt til alle nett. sier Per Widerström, administrerende direktør i Telenor Mobile Sverige, til Aftonbladet.

For de som bruker mobilen mest om kvelden og i helgene vil Telenors tilbud derimot ikke være så interessant, siden konkurrentene tilbyr priser som er minst 50 prosent lavere.

- Mange vil nok ringe oftere på dagtid hvis prisene var lavere, sier Widerström til Aftonbladet.

Djuice-kortet tilbyr SMS-meldinger til én krone stykket, noe som er 25 til 50 øre mindre enn konkurrentene. For storbrukerne kan nok likevel Halebops tilbud om ubegrenset SMS-utsendelse til 49 kroner i uken være vel så interessant.

Med en startpris per samtale på 70 øre per samtale, legger Telenor seg omtrent midt på treet. Ifølge Aftonbladet krever konkurrentene mellom 40 og 90 øre i startpris.

Til toppen