KARRIERE

Telenor styrker mobilinfo

Telenor har styrket informasjonsledelsen på mobilsiden. I dag ble Dag Vangsnes tilsatt som ny kommunikasjonsdirektør i Telenors nye mobilledelse, mens Jo Heldaas har startet som informasjonssjef i Telenor Mobil.

Frode Eriksen
7. mars 2000 - 14:28

Dag Vangsnes (36) vil ha kommunikasjonsansvaret for Telenors samlede mobilvirksomhet i Norge og internasjonalt, i selskapet der Arve Johansen den 15. februar overtok som leder.

Vangsnes kommer fra Burson Marsteller hvor han har vært direktør og leder for fagområdet finansiell kommunikasjon i Norden med hovedvekt på fusjoner, oppkjøp og investor relations. Arbeidet har også omfattet kundeansvar og rådgivning for en rekke børsnoterte selskaper i Norden. Han er utdannet ved University of Colorado, med Master of Science-Finance.

Telenor Mobile Communications (TMC) er en av verdens ledende mobiloperatører etter reorganiseringen internt i Telenor. Et av datterselskapene er Telenor Mobil, som driver med mobilvirksomhet i Norge. Gjennom TMC eier og driver Telenor mobiltelefoni i 13 utenlandske mobilselskaper gjennom deleierskap.

I Telenor Mobil er også informasjonsledelsen i ferd med å bli byttet ut. Etterfølgeren til Elisabeth H. Gjølme som slutter om få uker for å starte som informasjonsdirektør i Posten er ennå ikke klar.

Det er imidlertid Telenor Mobils nye informasjonssjef som er Jo Heldaas (32). Han startet i stillingen for tre uker siden og skal i hovedsak jobbe mot det norske markedet. Han er utdannet ved Norsk journalisthøgskole og har informasjonsbakgrunn fra Den norske Legeforening. Han kom til Telenor fra journalistjobb på Lillehammer i radiostasjonen P4.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra