Telenor vurderer lavere ADSL-priser for folk flest

Telenor vil ikke love noe, men innrømmer at hvis prisene settes opp for storforbrukere, bør prisene for vanlige ADSL-kunder falle.

Under sin presentasjon av Telenors kvartalsresultater fortalte Tormod Hermansen at selskapet planlegger å innføre bruksbasert prising på sine ADSL-internettlinjer i stedet for dagens faste månedlige pris.

Les også:

For storforbrukere av ADSL er dette en dårlig nyhet, men det kan like mye være en god nyhet for den større gruppen vanlige lav-volumbrukere.


- I dag det noen som forbruker veldig mye, mens regningen fordeles til alle. Dette er ikke helt rettferdig. Derfor ønsker vi å innføre en bruksprising, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor Plus til digi.no.

Han vil ikke love noen ting, men innrømmer at hvis Telenor setter opp prisen for storforbrukere, bør prisen for vanlige kunder reduseres.

- Vårt ønske om å legge om til bruksprising kan være en god nyhet for de fleste brukere, sier Lessum til digi.no.

- Vi skal nå begynne på arbeidet med å vurdere mulige løsninger og kartlegge hva forskjellige grupper av brukere har behov for. Vi har ikke tatt noen beslutning, men det kan bli en differensiering med både bruksklasser eller pris per nedlastet megabyte, sier Lessum.

;