Telenors framtid bestemmes i februar

Ledelsen i Telenor får munnkurv av styreleder Arnfinn Hofstad når det gjelder selskapets fremtidige strategi. Etter planen skal den være klart i februar.

Ledelsen i Telenor får munnkurv av styreleder Arnfinn Hofstad når det gjelder selskapets fremtidige strategi. Etter planen skal den være klart i februar.

Gjennom en rekke medier har ulike toppledere i Telenor kommet med sine syn på hvordan Telenors fremtidige strategi skal bygges. Nå vil Hofstad sette bremsene på inntil Telenor-styret selv har meislet ut Telenors fremtid.

- At enkelte i toppledelsen lar seg intervjue både her og der før styrets behandling, er en uting som må endres. Vi kan ikke holde på slik etter en børsnotering, sier Hofstad til Aftenposten, en av avisene han sikter til.

Hofstad selv vil ikke kommentere de fremtidige planene til Telenor, og sier at siden Telenor vil representere den tyngste børsintroduksjonen noen gang i Norge, må den styres slik at eieren får mest mulig ut av verdiene i selskapet.

Telenor-styret skal etter planen ha selskapets fremtidige strategi klar i midten av februar. I den strategien ligger nok børsintroduksjon av Telenor, som i så fall vil slå Telia, skriver The Wall Street Journal..

Så langt har Telenor hatt som mål å være ledende innenfor følgende områder i Europa:

  • Blant de 3 største på satellittkommunikasjon
  • Blant de 5 største på katalog-området
  • Blant de 5 største på internett-området
  • Blant de 10 største på mobilkommunikasjon
  • Blant de 10 største på internasjonal telefoni
Til toppen