JUSS OG SAMFUNN

Telenors interaktive fotballkupp

Telenor har kjøpt rettighetene til alle interaktive TV-tjenester i Norden under årets fotball-VM. Gjennom en avtale skal blant annet NTB levere nyheter til et interaktivt fotballmagasin.

31. jan. 2002 - 12:02
Telenor Plus

VM-magasinet er en av flere interaktive tjenester som datterselskapet Zonavi vil tilby seerne under VM i fotball.

Zonavi har inngått en avtale med Norsk Telegrambyrå (NTB) om levering av nyheter til det interaktive fotballmagasinet. VM-magasinet vil innholde ferske VM-nyheter, bakgrunnsinformasjon og siste nytt "på sidelinjen".

- For Zonavi betyr avtalen med NTB at vi er sikret en god og oppdatert nyhetstjeneste på vårt interaktive fotballmagasin under VM, sier Johan Dolven, administrerende direktør i Zonavi AS, i en pressemelding.

I magasinet vil det være kontinuerlig oppdaterte nyheter fra Fotball-VM. Her vil det også finnes resultatlister, sladder, konkurranser og ulike tjenester for mobiltelefon.

Under TV-sendingene fra VM i fotball vil seere med en digital dekoder og returkanal få opp en interaktiv meny på skjermen mens de ser kampene. Her vil "VM-magasinet" være en del av menyen. For å få tilgang til Zonavis interaktive tjenester under Fotball-VM må norske kunder ha en digital
satellittmottaker og et abonnement fra Canal Digital.

Men Telenor forhandler også med flere kabelselskap i Norge og Norden om distribusjon av Fotball-VM og de interaktive tjenestene fra Zonavi, skriver Zonavi i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra