AVTALER & KONTRAKTER

Teleplan skal sikre Forsvarets IT

Den eksklusive rammeavtalen kan være verdt opp mot 100 millioner kroner.

22. feb. 2010 - 13:59

Norske Teleplan Consulting har vunnet en eksklusiv rammeavtale for konsulenttjenester til å sikre IKT i Forsvaret, går det fram av en pressemelding.

Avtalen gjør Teleplan til foretrukket rådgivnings- og sikkerhetsparter på sikre plattformer for Forsvaret. Den ble inngått etter en åpen konkurranse gjennomført av logistikkorganisasjon/IKT (FLO/IKT), og skal dekke Forsvarets totale behov for rådgivningstjenester tilknyttet alle sikre IKT-plattformer på tvers av sikkerhetsgraderingsnivå. Fagområdene som skal dekkes er server, driftsverktøy, lagring, applikasjon, klient og periferi, integrasjon, interoperabilitet og databaser.

Kontrakten har en varighet på to år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år. Verdien anslås til mellom 50 og 100 millioner kroner i den første toårsperioden.

I begrunnelsen fra FLO/IKT heter det at tilbudet fra Teleplan var best på både kvalitet og pris.

Mette Solstrand, som har vært administrerende direktør i Teleplan siden nyttår, lover å ha «topp prioritet på å levere i forhold til FLO/IKTs behov».

– Vi har klare vekstambisjoner i det norske markedet og Forsvaret er en av våre viktigste kunder. Avtalen gir oss et viktig fundament for videre rekruttering og kompetansebygging.

Som en del av rammeavtalen inngår Teleplan et samarbeid med selskapene Amende, Conceptos og Osiris Data.

I tillegg til Forsvaret er Teleplans største kunder innen telekom og offentlig sektor. Selskapet har 80 medarbeidere og en årlig omsetning på om lag 125 millioner kroner.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.