Teletopia vurderer nok et søksmål mot Telenor

Teletopia-sjef Robert Hercz og hans advokat kjempet mot Telenor i nesten fire år i SMS-saken. Nå vurderer de erstatningskrav mot Telenor.

Etter 3 år og 11 måneders juridisk fekting mot Telenor, fikk Teletopia sist fredag endelig gjennomslag for sine krav. Samferdselsdepartementet erklærte seg enige med Post- og teletilsynet og Statens Teleforvaltning: Teletopia skal få lov å sende SMS-meldinger gjennom Telenors nett. Dette gjør at Teletopia lover minst halverte tekstmelding-priser. Men den langvarige juridiske drakampen har utsatt Teletopias lansering, noe selskapets advokat Morten Steenstrup mener selskapet har tapt flere hundre millioner kroner i inntekter på. Nå vurderer han og Hercz et søksmål mot Telenor, skriver Nettavisen.


- Jeg synes det er fair å si at Telenors strategi har ført til at de har fått økte inntekter i hundremillioners-klassen, kanskje til og med i milliardklassen, i form av tapte inntekter og tapt goodwill for de andre aktørene i markedet, sier Steenstrup til Nettavisen.

Til toppen