BEDRIFTSTEKNOLOGI

Teletopp slutter

Administrerende direktør Jørgen Bang-Jensen i Tele Danmark Mobil AS har sagt opp sin stilling. Viseadministrerende direktør Henning Børgesen rykker opp til toppstillingen.

Øystein Kvistad
22. mai 1997 - 16:35

Offisielt begrunnes Jørgen Bang-Jensens oppsigelse med endrede ledelseskrav som følge av "den fremtidige udvikling af Tele Danmarks mobilaktiviteter, som navnligt omfatter en tættere sammenhæng mellem fastnet og mobiltjenesterne i forhold til koncernens kunder". Det sier i seg selv ikke så mye, men leser en mellom linjene skinner det gjennom at Tele Danmark ikke anser Bang-Jensen som den rette til å lede konsernets mobilvirksomhet inn i det 21. århundret.

Det inntrykket svekkes ikke av at den nye sjefen for Tele Danmark Mobil, Henning Børgesen, fortsetter som leder for Tele Danmarks privatdivisjon der han får med seg visedirektør Torben Flensby i ledergruppen. Flensby får også et spesielt ansvar for konsernets arbeid på organisasjonsutviklingssiden.

"Jørgen Bang-Jensen har ydet en meget påskønnet indsats i sit arbejde som direktør", er konserndirektør Hans Würtzens knappe - og eneste - kommentar til lederskiftet i Tele Danmark Mobil AS.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.