MOBIL

Telia mistet 112 000 kunder siste år

Selv om det viktigste som skjedde Telia i tredje kvartal utvilsomt var kjøpet av Get TDC, fikk de for første gang et resultat på over én milliard kroner.

Telia-sjef Abraham Foss er fornøyd med å passere et kvartalsresultat på over én milliard kroner for første gang i tredje kvartal, men mindre fornøyd med at Telia fortsatt mister kunder. Her fra pressekonferansen der Telias kjøp av Get TDC ble kunngjort, noe som uten tvil er den viktigste hendelsen for selskapet dette kvartalet. Hvem som skal lede det fusjonerte selskapet, er ikke klart. Get TDC-sjef Gunnar Evensen (til venstre) og Abraham Foss rapporterer foreløpig begge til konsernsjef Johan Dennelind i Telia Company i Stockholm.
Telia-sjef Abraham Foss er fornøyd med å passere et kvartalsresultat på over én milliard kroner for første gang i tredje kvartal, men mindre fornøyd med at Telia fortsatt mister kunder. Her fra pressekonferansen der Telias kjøp av Get TDC ble kunngjort, noe som uten tvil er den viktigste hendelsen for selskapet dette kvartalet. Hvem som skal lede det fusjonerte selskapet, er ikke klart. Get TDC-sjef Gunnar Evensen (til venstre) og Abraham Foss rapporterer foreløpig begge til konsernsjef Johan Dennelind i Telia Company i Stockholm. Håvard Fossen
Håvard FossenHåvard FossenJournalist
19. okt. 2018 - 08:08
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.