BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telia Norge setter ned prisene

Telia Norge vil fremdeles konkurrere på det norske telemarkedet og varsler prisreduksjoner som et svar på Telenors prisreduksjoner fra 25. mars. Telia venter imidlertid ikke lenger enn til 1. februar med sine nye priser.

Frode Eriksen
25. jan. 1999 - 11:58

- Telia Norge fortsetter som konkurrent på det norske markedet uavhengig av intensjonsavtalen om å slå sammen Telia og Telenor, understreker administrerende direktør i Telia Norge, Bjørn Formo.

Fra 1. februar setter Telias norske datterselskap ned prisene på lokal og internasjonal trafikk i tillegg til at selskapet setter ned abonnementsavgiften for sine bedriftskunder.

Telia Norge har delt Norge i fire store lokalsoner, og selskapet sier i en pressemelding at selskapet selv etter Telenors varslede justering av sine lokalsoner vil ha de største sonene, noe som kan gi betydelig prisreduksjon sammenliknet med Telenor.

- Telia vil fortsette å tilby enkle og rimelige produkter i det norske markedet. Vi kommer fortsatt til å fremstå med det beste telefonitilbudet totalt sett, påstår Formo.

Han sier at nærmere detaljer om de nye prisene kommer om kort tid.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.