Telio åpner rekordbillig mobiltelefoni

Med Telepriser.no i hånden hevder Telio at de nå har lansert de billigste mobil-abonnement i Norge.

Telio åpner rekordbillig mobiltelefoni

Med Telepriser.no i hånden hevder Telio at de nå har lansert de billigste mobil-abonnement i Norge.

Tidligere i februar offentliggjorde IP-telefoniselskapet Telio at de skulle lansere et mobil-abonnement. Nå har Telio endelig åpnet salget.

Telio lovet at de ikke skulle tjene penger på mobil-abonnementet. Selskapet hevder at de nå har det billigste mobil-abonnementet i Norge og støtter seg til Post- og Teletilsynets rangering (www.telepriser.no) som viser en månedspris på under 100 kroner. Den billigste leverandøren av mobiltelefoni ligger i dag på 118 kroner i måneden, mens de store aktørene som NetCom og Telenor Mobil ligger på henholdsvis 129 kroner og 155 kroner i måneden, skriver Telio.

Telio tilbyr 30 minutter gratis ringetid hver måned, deretter er kostnaden 0,89 kroner per minutt. Også de 30 første tekstmeldingene er gratis, deretter er prisen 0,45 kroner per stk. Det er ingen bindingstid eller månedsavgift.

Men selskapet påpeker ikke at de er aller dyrest på innmeldingsavgift av alle mobilselskapene som er listet opp på telepriser.no. Der de andre selskapene stort sett ligger på 0-200 kroner, krever Telio 495 kroner.

Telio hevder at en familie på fire kan spare over 10.000 kroner ved å bytte fra Telenor til Telio hvis man sammenligner med Telepriser.no. "Med abonnement på bredbåndstelefon (Telio Mini) pluss fire Telio mobilabonnement vil familien spare 10.720 kroner årlig sammenliknet med en familie på fire med ett Telenor analog pluss abonnement og fire Telenor mobilabonnement (Fri 20). Dersom mobilabonnementet Telenor Privat er basis for beregningen, er besparelsen 11.680 kroner", skriver Telio.

Til toppen