Telio relanserer i Danmark

Hittil har ikke Telio vært helt heldig i Danmark. To nye tjenester skal gjenerobre tilliten.

Hittil har ikke Telio vært helt heldig i Danmark. To nye tjenester skal gjenerobre tilliten.

Telio har levert IP-telefoni i Norge siden mars i fjor. I oktober i fjor kjøpte Telio den danske IP-telefonileverandøren Musimi.dk, og tilbyr tjenester under to merkevarer: Tellio og Musimi.

Oppkjøpet av det danske selskapet har vært heller smertefylt, og teknisk kaos har vært hverdagskost for kundene de siste månedene.

Problemene skal ha startet etter at grunnleggeren av Musimi, Jens Davidsen, forlot selskapet i juni etter «utilfredshet med de norske eierne». Kunder har opplevd at tjenesten er ustabil, og borte i lange perioder, og at man får opptattsignal uten at dette er riktig.

Nå vil Tellio gjenvinne danskenes tillit med to nye tjenester: Tellio Free og Tellio Plenty. Håpet er at tjenestene skal sette fart på salget og gjøre Tellio til landets ledende IP-telefonileverandør.

Tellio vil fortsette å drive Musimi-tjenesten i sin nåværende teknisk utfordrende form, men vil forbedre og videreutvikle den parallelt med Tellio-tilbudene som henvender seg til brukere uten ønske om å rote med teknologien.

Tellio Free koster 82,50 danske kroner i måneden og inkluderer en telefonadapter (Linksys SPA-2100), som settes mellom ADSL-modem og telefon. Det er gratis tellerskritt til Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Det er også gratis til andre land, forutsatt at man ikke ringer for mye: Grensen varierer fra 25 til 250 minutter i måneden, avhengig av land. Til mobiltelefon koster ringing 0,99 kroner i minuttet.

Den utvidete pakken, Tellio Plenty, har de samme vilkårene, men tilbyr to linjer og to telefonnummer, og koster 124 kroner i måneden.

Norske Telio Holding planlegger en notering på Oslo Børs i løpet av 2006.

Til toppen