Terje Andersen blir direktør i eWork Norge

Terje Andersen skal bygge opp IT-konsulentmeglerselskapet eWork i det norske markedet.

Terje Andersen blir direktør i eWork Norge

Terje Andersen skal bygge opp IT-konsulentmeglerselskapet eWork i det norske markedet.

eWork er i dag etablert som Nordens IT konsulentmegler og selskapet har hatt en positiv utvikling etter seks måneders virksomhet i Norge. Terje Andersen har bred erfaring innenfor områdene rekruttering og bemanning og kommer sist fra stillingen som Salgsdirektør i Visma. Han etterfølger Anders G.Skolleborg som har vært ansvarlig for å etablere virksomheten til eWork i Norge.

eWork har vært etablert i Norge siden september ifjor og har allerede knyttet til seg 2000 konsulenter og forventer i år en totalomsetning på 30 millioner kroner. Selskapet er en heldekkende nordisk leverandør av IT konsulenter og er foruten Norge etablert i Sverige, Danmark og Finland. eWorks forretningsstrategi retter seg primært mot konsulenter som jobber i mindre konsulentfirmaer der eWork hjelper disse med å skaffe oppdrag hos store internasjonale selskaper.

eWork hadde i fjor en totalomsetning på 695 millioner kroner som var en økning fra 435 millioner kroner året før. Selskapet hadde et driftsresultat på 20,3 millioner kroner. eWork ble etablert i 2000 og har totalt knyttet til seg 22.000 konsulenter. Blant selskapets aksjonærer er Investment AB Øresund som er et betydelig svensk investeringsselskap.

Til toppen