KARRIERE

Terje vil jobbe sammen med Tom

Terje Rustad (bildet) har nettopp sluttet som administrerende direktør i Matchwork (tidligere JobMatch) og Tom Andersson har gått fra sjefsstolen i Nethouse. Begge har svarte tall å vise til. Nå skal de bli rådgivere.

Therese Werenskiold
23. mai 2001 - 12:01

- Tom var en av fire som etablerte JobMatch i Norge høsten 1999, forteller Terje Rustad.

Nå heter selskapet Matchwork Norge AS, har A-pressen som en av sine hovedeiere, og går, ifølge Rustad, veldig bra.

Tom Andersson har, siden han var med på etableringen av jobbmatchteknologiselskapet, vært sjef for nettselskapet Nethouse.

Mer om Nethouse og Tom Anderssons avgang: Nethouse sliter og må kutte

På spørsmål om hvorfor Rustad forlater Matchwork svarer han at han har lyst til å gjøre andre ting.

- Jeg vil jobbe sammen med Tom. Vi har alltid vært involvert i andre prosjekter. Vi ville gjøre noe sammen, og nå passet det. Vanligvis passer det aldri, men nå passet det bra for begge to, sier Rustad som legger til at han går fra Matchwork med god samvittighet.

Selskapet gikk med underskudd i fjor, men det var, ifølge Rustad, bare så vidt. - Vi gikk omtrent break even, sier han og innrømmer at de nok var litt optimistiske med hensyn til omsetningstallene i første driftsår.

I Matchwork Norge var omsetningen i fjor på 3,8 millioner, og underskuddet på 3,5 millioner. Men Rustad kan fortelle at selskapet tjener gode penger i Danmark. Han understreker også at det mer er et teknologiselskap enn en rekrutteringsselskap. Det var derfor de valgte å skifte navn i april - JobMatch ble assosiert for mye med de tradisjonelle jobbsøktjenestene på nett.

- Selskapet leverer en match-teknologi. Den kvalitative matchingen og rekrutteringen får rekrutteringsselskapene ta seg av, sier han.

Nå er det Jan Bergh (viseadministrerende) som midlertidig er sjef for Matchwork. De holder på med å rekruttere en ny leder, forteller Rustad.

Konsulentfirmaet og 'guttedrømmen' Andersson & Rustad er under etablering, og de har, ifølge Andersson og Rustad, mange spennende prosjekter på gang.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.