Terror mot Telenor i Pakistan

Ansatte drept og butikk satt i flammer.

27. des. 2011 - 06:54

Karachi (NTB): En mann skjøt og drepte to ansatte i en av Telenors franchisebutikker i Karachi i Pakistan fredag ettermiddag. Deretter satte han fyr på butikken.

– Det var fem ansatte i butikken. Attentatmannen skjøt to av dem; to pakistanske menn, sier politiinspektør Raja Ulfat i Karachi-politiet til Aftenposten.

To andre ansatte ble såret i angrepet og ligger nå på sykehus. Angrepet var ifølge politiinspektøren over på 23 sekunder og endte med at angriperen helte en flaske bensin utover bord og datamaskiner i butikken og tente på.

Ingenting ble stjålet under angrepet. Angriperen var iført afghanske klær og så ifølge politiinspektøren ut som om han tilhørte Taliban.

Informasjonsdirektør Pål Kvalheim i Telenor bekrefter hendelsesforløpet overfor Aftenposten. Han sier de vil nå jobbe med å øke sikkerheten for sine 3.070 ansatte i Pakistan.

– Vi har et svært høyt sikkerhetsnivå rundt vår virksomhet i landet. På bakgrunn av det som nå har skjedd i Karachi, vil vi gjennomgå sikkerhetsstrategien på nytt og vurdere om noe skal gjøres annerledes, sier han til avisen. (©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.