JUSS OG SAMFUNN

Tetzschner til Feedback

Tidligere byrådsleder i Oslo og nå høyskoledirektør ved Bedriftsøkonomisk Institutt, Michael Tetzschner skal overta som administrerende direktør i Feedback.

Herman Berg
21. okt. 1998 - 16:50

Det bekrefter Bjørn Petter Ulvær som i dag fungerer i stillingen i Feedback Research & Consulting.

- Det er korrekt at Tetzschner skal begynnes som ny administrerende direktør. Vi har sett etter en ny toppsjef i en periode, og i den forbindelse har Michael Tetzschner dukket opp. Han har mange av de egenskapene vi har vært på jakt etter, sier Ulvær til digi.no.

- Som for eksempel?

- Han er en god leder, i tillegg til verdien av det han står for med hans samfunnsengasjement, innsikt i det akademiske liv og næringslivet. Han har selvfølgelig også personlige egenskaper som spiller inn. Vi er veldig glade for å få Michael med oss, sier en entusiastisk Ulvær, og legger til at Tetzschner skal starte i mars.

Ulvær går over til en stilling i det svenske moderselskapet Sifo Research & Consulting med ansvar for brand management. Ulvær vil da ha ansvaret for dette forretningsområdet i Skandinavia.

Tetzschner jobber i dag på Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) som høyskoledirektør. Denne gikk han inn i høsten 1996 etter at han ga seg på toppnivå i oslopolitikken..

I siste nummer av det månedlige markedsføringsbladet Kampanje hadde Feedback den største økningen blant de norske analyseinstituttene i 1997. De hadde en vekst på 26 prosent og endte i følge en egen pressemelding på en omsetning på 71 millioner kroner i 1997 og har rundt 70 ansatte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.