BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tetzschner vil lage IT-bro

Handelshøyskolen BI vurderer å flytte høyskolen til Fornebu etter at flyplassen legges ned. Dersom IT-planene for området blir en realitet, vil høyskoledirektør Michael Tetzschner danne en bro mellom den økonomiske høyskolen og IT-miljøet på Fornebu.

Eirik Flaa
20. juni 1997 - 15:52

Handelshøyskolen BI er inne i en prosess der alternative lokaliteter vurderes. Høyskolen er i dag lokalisert i Sandvika i Bærum, og et av de mest spennende alternativene er en forflytting til Fornebu-området etter at flyplassen legges ned i 1998.

- Vi følger utviklingen nøye og venter på at de byplanmessige rammer blir kartlagt. Jeg utelukker ikke at BI i fremtiden vil ligge på Fornebu, sier direktør ved handelshøyskolen BI, Michael Tetzschner, til digi. Han ser det heller ikke som noe ulempe at området blir regulert etter Fred Olsens modell til et informasjonsteknologisk utviklingsområde

- Jeg tror lokaliseringen av BI i et IT-senter kan bidra med mye til BIs satsing på informasjonsteknologi, sier Tetzschner som også tror at skolens tilstedeværelse kan være positivt for området.

- Vi kan bidra med mye når det gjelder anvendelse av IT i næringslivet og danne en bro mellom de to forskningsmiljøene, sier Tetzschner.

Han understreker at det ennå ikke er tatt noen avgjørelse i saken.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.