The Beatles gjenoppstår.....

En tidligere ikke ukjent engelsk musikkgruppe lanserer sin egen internettside den 13. november. Samtidig lanseres en ny samleplate.

En tidligere ikke ukjent engelsk musikkgruppe lanserer sin egen internettside den 13. november. Samtidig lanseres en ny samleplate.

Det nærmer seg jul, og forslagene til julegaver strømmer på.

De siste dagene er det blant annet lansert en ny bok som tar for seg historien til the Beatles. Utvilsomt er dette noe som vil ligge under mange juletrær i det freden senker seg i de tusen hjem.

For at det ikke skal bli urettferdig for dem som ikke rekker å kjøpe boken til far, lanseres nå ytterligere noen Beatles-produkter: I forbindelse med oppstarten av Liverpool-gruppens egen offisielle internettside, thebeatles.com, slippes nemlig et samlealbum med det som skal være samtlige 27 nummer-én-hits fra popikonene.

Den 13. november finner den offisielle åpningen av Internett-sidene sted. Samme dag skal platen være tilgjengelig i butikkene.

På det thebeatles.com skal det bli muligheter til å se mye film- og arkivmateriale fra gruppens virksomhet. Ved å gå inn på nettsiden i dag får man beskjed om hvilke programmer man må laste ned for å få full tilgang til den informasjonen som kommer.

På linken "Get Back" skal det blant annet bli muligheter til å foreta en tur gjennom legendariske Abbey Road Studios og se bandets siste opptreden på taket av platestudioet i 1969.

Dette var "Yesterday" og kanskje ingen "Revolution", men det har vært en "Long and Winding Road" før den selvutnevnte lederen Sir Mac (Cartney) og plateselskapet Apple Records har blitt enige om å entre IT-alderen for fullt.

So pliiiz: "Please, please me".

Til toppen